Suiga o Tulafono Faatonutonu o Pamu Taele mo le 2021

Suiga o Tulafono Faatonutonu o Pamu Taele mo le 2021

O tulafono a le feterale mo pamu vaitaele o loʻo suia i le 2021. Mulimuli ane o le a matou tuʻuina atu se taʻiala i luga.
A maeʻa Iulai 19, 2021, o le a manaʻomia ni pamu saosaoa fesuiaʻi i luga o faʻapipiʻi uma o pamu fou ma toe sui i totonu o le eleele.O mana'oga o se vaega o le fa'atonuga mai le Matagaluega o Malosiaga e fa'atatau i tulaga fa'aletonu aupito maualalo mo fale ma pisinisi a Amerika.

O le tulafono fou ole pamu vaita'ele saosaoa e fesuisuia'i e aofia ai fa'aulufalega mai le tele o puna'oa, e aofia ai kamupani fa'aoga, fale gaosi oloa, fa'alapotopotoga o fefa'ataua'iga, ma fa'alapotopotoga fa'atau e gaosia tulaga fou e talafeagai ma mafai.Na saunia e le Ofisa o Malosiaga Malosiaga ma Malosiaga Faʻafouina se pepa ia Setema 2018 faʻaigoaina "Energy Conservation Standards for Dedicated-Purpose Pool Pump Motors."
O a ni aogā o pamu fa'avavevave fesuia'i?

O le mea sili ona lelei o le pamu VS e mafai ona faʻasaoina le 40-90% i luga o lau pili faʻaoga e ala i le faʻaitiitia o le malosi.E fa'alagolago lena vaega ile fa'aogaina o lau pamu ma le tele o le tete'e o lo'o i totonu o lau masini faamama.O le ta'avaleina o se pamu VS i le maualalo o le saoasaoa o le tele o taimi e sefe ai le tele o tupe, fa'atasi ai ma le maualuga maualuga e fa'aaogaina mo na'o le fa'amamaina, fa'amamā, po'o le fa'avevelaina.
I le faaopoopo atu i le faʻasaoina o le malosi, o pamu VS e sili atu le filemu ma malulu i le paʻi ona o latou pulumu, maneta tumau, DC afi.E umi atu fo'i i latou nai lo ta'avale masani.Ma o lea ua matou gaosia.


Taimi meli: Tes-09-2020