За нас

Имавте многу убави соништа за нас.

 • about_img
 • about_img
 • about_img

што правиме

Ningbo CF Electronic Tech Co., Ltd. е специјализирана за развој и производство на опрема за базени.По децении на развој, ние станавме еден од важните добавувачи на опрема за базени, особено во САД, Тајланд, Европа.

Производите вклучуваат хлоратор на сол, ќелија за хлорирање на сол, систем за контрола на автоматизација на базенот, светло за базен, аларм за базен и други сродни производи.

Прочитај повеќе

Жешки производи оваа сезона

За вашиот базен со солена вода, ние CF ви нудиме PLUMBING компатибилни ќелии од други брендови... Контактирајте не за да ја провериме компатибилноста на вашиот уред со нашите ќелии.
„Имињата, заштитните знаци и брендовите споменати на оваа страница се сопственост на нивните соодветни сопственици.
Референците на овие имиња, трговски марки и брендови се направени исклучиво како компатибилност на производите што се продаваат на оваа веб-локација."

fdsdsad
 • FlowBot® IGP серија VSP
 • FlowBot® FB серија VSP
 • Flobot® FW1515 VSP
 • Flobot® AGP1515VS VSP
 • Хлоринатор на базенска сол CFSC
 • КЛЕТКА НА СОЛ CFC
 • CB2012 2100 Gph Babbling Clear Sand Filter Pump, 110-120V со GFCI
 • Сончев јонизатор на базен за прочистување Ефективен до 40.000 галони
 • ПРИЛАГОДУВАНИ РЕШЕНИЈА

  Ајде да зборуваме за решенија за базен

  Нашиот сертификат

  inquerybg