Rreth Nesh

Keni pasur shumë ëndrra të bukura për ne.

 • about_img
 • about_img
 • about_img

çfarë bëjmë ne

Ningbo CF Electronic Tech Co., Ltd. është e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve për pishina.Pas dekadash zhvillimi, ne jemi bërë një nga furnizuesit e rëndësishëm të pajisjeve të pishinës, veçanërisht në SHBA, Tajlandë, Evropë.

Produktet përfshijnë klorinatorin e kripës, qelizën e klorinatorit të kripës, sistemin e kontrollit të automatizimit të pishinës, dritën e pishinës, alarmin e pishinës dhe produkte të tjera të ngjashme.

Lexo më shumë

Produkte të nxehta këtë sezon

Për pishinën tuaj me ujë të kripur, ne CF ju ofrojmë qeliza të përputhshme PLUMBING të markave të tjera ... Na kontaktoni për të kontrolluar përputhshmërinë e pajisjes tuaj me qelizat tona.
"Emrat, markat tregtare dhe markat e përmendura në këtë faqe janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.
Referencat e këtyre emrave, markave tregtare dhe markave bëhen ekskluzivisht si përputhshmëri e produkteve të shitura në këtë faqe interneti."

fdsdsad
 • Seria FlowBot® IGP VSP
 • FlowBot® FB seria VSP
 • Flobot® FW1515 VSP
 • Flobot® AGP1515VS VSP
 • Klorinator i kripës së pishinës CFSC
 • QELIZË E KRIPËS CFC
 • CB2012 Pompë filtri me rërë të pastër 2100 Gph Babbling, 110-120 V me GFCI
 • Sistemi i jonizuesit diellor të pishinës së pastërtisë, efektiv deri në 40,000 gallon
 • ZGJIDHJE TË PERSONALIZUARA

  Le të flasim për zgjidhjet e pishinave

  Certifikata jonë

  inquerybg